כיצד למחוק אוטומטית מיקום והיסטוריית חיפוש בגוגל

how delete location

גוגל מאפשרת לך כעת למחוק את היסטוריית הפעילויות שלך באופן אוטומטי כל 3 עד 18 חודשים, והנה כיצד להגדיר תכונה חדשה זו.



עובדה ידועה היא שגוגל אוספת פעילויות של מיקום, אינטרנט ואפליקציות ממשתמשים בעת השימוש בחיפוש בגוגל, ב- YouTube ובשירותים אחרים כדי ללמוד את התנהגותם כדי להציג מודעות בצורה מדויקת ולשפר את חווית המשתמש.



כתוצאה מדאגות פרטיות, גוגל נמצאת כעת בהדרגה הפעלת תכונה חדשה שמשתמשים יכולים לבחור באופן ידני כדי למחוק אוטומטית פעילויות של היסטוריית מיקומים, אינטרנט ואפליקציות מחשבונותיהם.

אתה תמיד יכול להשבית את איסוף הנתונים האלה, אך ההגדרות החדשות צריכות לעזור לך לקבל חוויה אישית יותר בעת השימוש בשירותי Google, ולהגן על פרטיותך במעט יותר טוב.



בזה להנחות, תלמד לקבוע כמה זמן תותר ל- Google לשמור את הנתונים שלך לפני שתמחק אותם. כמו כן, נסקור את השלבים לביטול פעילויות של היסטוריית המיקומים, האינטרנט והאפליקציות בחשבון Google שלך.

כיצד למחוק אוטומטית מיקום והיסטוריית חיפוש בגוגל

השתמש בצעדים אלה כדי למחוק אוטומטית את היסטוריית המיקומים והפעילות ב- Google:

  1. פתח את חשבון גוגל.



  2. לחץ על נתונים והתאמה אישית מהחלונית השמאלית.

  3. בקטע 'פקדי פעילות', לחץ על נהל את פקדי הפעילות שלך אוֹפְּצִיָה.

    Manage your activity controls

    נהל את פקדי הפעילות שלך
  4. בקטע 'פעילות אינטרנט ואפליקציות' (או 'היסטוריית מיקומים'), לחץ על נהל פעילות לַחְצָן.

    Manage activity

    נהל פעילות
  5. לחץ על בחר כמה זמן לשמור לַחְצָן.

    Choose how long to keep your data on Google servers

    בחר כמה זמן לשמור את הנתונים שלך בשרתי Google
  6. בחר אחת משלוש האפשרויות:

    • שמור עד שאני מוחק ידנית (ברירת מחדל).
    • שמור למשך 18 חודשים.
    • שמור למשך 3 חודשים.

    Google autom delete data options

    אפשרויות מחיקה אוטומטיות של גוגל אוטומטיות
  7. לחץ על הַבָּא לַחְצָן.

  8. לחץ על לְאַשֵׁר לַחְצָן.

    Confirm Google data auto-delete settings

    אשר את ההגדרות למחיקה אוטומטית של נתוני Google
  9. לחץ על הבנת לַחְצָן.

לאחר שתשלים את הצעדים, כל פעילויות האינטרנט והאפליקציות שלך שגילן מהיום שציינת יימחקו אוטומטית.

כיצד להשבית את היסטוריית המיקומים ואת החיפוש בגוגל

השתמש בצעדים אלה כדי להשבית את איסוף נתוני המיקום והפעילות ב- Google:

  1. פתח את חשבון גוגל.

  2. לחץ על נתונים והתאמה אישית מהחלונית השמאלית.

  3. בקטע 'פקדי פעילות', לחץ על נהל את פקדי הפעילות שלך אוֹפְּצִיָה.

    Manage your activity controls

    נהל את פקדי הפעילות שלך
  4. בקטע 'פקדי פעילות', כבה את מתג ההחלפה עבור פעילות אינטרנט ואפליקציותהיסטוריית מיקומים).

    Disable Google activity tracking

    השבת את מעקב הפעילות של גוגל
  5. לחץ על הַפסָקָה לַחְצָן.

    Pause Google tracking

    השהה את המעקב של גוגל

לאחר שתבצע את הצעדים, גוגל לא צריכה עוד לאסוף את הפעילויות או המיקומים שלך בעת השימוש בשירותיה.

בעוד שהאפשרות להשבית איסוף נתוני מיקום ופעילות קיימת כבר זמן רב, היכולת למחוק את ההיסטוריה שלך אוטומטית לאחר 3 או 18 חודשים הן תכונות חדשות המתגלגלות בהדרגה למשתמשים.