כיצד למחוק פרופיל משתמש לתיקון בעיות בחשבון ב- Windows 10

how delete user profile fix account problems windows 10

אם אתה נתקל בבעיות בתפריט התחל, Microsoft Edge, או שאתה צריך לאפס את הגדרות חשבון המשתמש, תוכל למחוק את פרופיל המשתמש ב- Windows 10, במקום להסיר את החשבון.



במערכת Windows 10, כל חשבון משתמש כולל פרופיל משתמש, המורכב מקבצים ותיקיות המאחסנים את הקבצים האישיים של המשתמש והעדפותיו, הגדרות יישומים, מידע על שולחן העבודה ועוד פיסות נתונים.



לפעמים נתוני פרופיל המשתמש עלולים להיפגם ולגרום לבעיות במספר, כולל תפריט התחל ו- מיקרוסופט אדג לא עובד כמו שצריך. אמנם אתה תמיד יכול למחוק את החשבון וליצור אותו מחדש, אך ניתן למחוק את הפרופיל כך ש- Windows 10 יוכל להתקין אחד חדש במהלך הכניסה מבלי שתצטרך להסיר את החשבון.

בזה להנחות, תלמד את הצעדים למחיקת פרופיל משתמש לתיקון בעיות ב- חלונות 10 חֶשְׁבּוֹן.



כיצד למחוק פרופיל משתמש ב- Windows 10

בדרך כלל, נתוני פרופיל המשתמש מאוחסנים ב- C: משתמשים AccountNameFolder, איפה תמצאו שולחן עבודה, מסמכים, ותיקיות אחרות, כולל ה- AppData תיקיה ו NTUSER.DAT קובץ מוסתר. עם זאת, אינך יכול פשוט פשוט למחוק נתונים אלה באופן ידני, עליך להשתמש בהגדרות מאפייני המערכת.

חָשׁוּב: עליך להיות מחובר לחשבון מנהל אחר כדי למחוק את החשבון שלך. כמו כן, מחיקת פרופיל משתמש תמחק את המסמכים האישיים, התמונות, המוסיקה והקבצים האחרים של המשתמש, ככאלה תוודא ליצור גיבוי לקובץ לפני שתמשיך.
  1. להשתמש ב מקש Windows + R קיצור מקשים לפתיחת לָרוּץ פקודה.

  2. הקלד את הפקודה הבאה לפתיחה מאפייני מערכת ולחץ בסדר:



    תכונות מערכת מתקדמות
  3. בקטע 'פרופילי משתמשים', לחץ על הגדרות לַחְצָן.

    System Properties settings

    הגדרות מאפייני מערכת
  4. בחר בפרופיל המשתמש ולחץ על לִמְחוֹק לַחְצָן. (אם המשתמש עדיין התחבר, אז לִמְחוֹק הכפתור מאפור. במקרה זה, צא מהמשתמש ונסה שוב.)

    User Profiles settings on Windows 10

    הגדרות פרופילי משתמשים ב- Windows 10

לאחר השלמת הצעדים, צא מהחשבון הנוכחי והיכנס שוב לחשבון פשוט מחקת את הפרופיל כדי לאפשר ל- Windows 10 ליצור מחדש את פרופיל המשתמש.

לאחר שתיכנס לחשבון, תצטרך להחיל שוב את ההגדרות שלך באופן ידני, להיכנס ל- OneDrive ועוד. עם זאת, אינך צריך להתקין מחדש את היישומים שלך. עם זאת, תהליך זה יתקין מחדש את כל האפליקציות שרכשת מהחנות.