כיצד למחוק את הגדרות Windows 10 המסונכרנות לחשבון Microsoft

how delete windows 10 settings synced microsoft account

אפשר למחוק את הגדרות Windows 10 שהועלו לחשבון Microsoft שלך, והנה הדרך לעשות זאת.



במערכת Windows 10, כשאתה משתמש בחשבון Microsoft, אתה יכול לסנכרן מספר הגדרות בין המכשירים שלך לחוויה עקבית יותר. חלק מהגדרות אלה יכולות לכלול את הנושא הנוכחי שלך, סיסמאות, העדפות שפה והגדרות רבות אחרות.



עם זאת, לפני הגדרות אלה לסנכרון בין המכשירים שלך, הן יועלו לראשונה לחשבון Microsoft שלך (ליתר דיוק למחשב שלך OneDrive חשבון) וכל אחד מהמחשב האישי שלך יוריד ויחיל את ההגדרות תלוי אם הפעלת התכונה.

אם אתה רוצה להשבית לחלוטין את התכונה הזו ואינך רוצה שמיקרוסופט תשמור עותק של ההגדרות שלך, או שתרצה להתחיל מחדש עם מערכת העדפות נקייה, ניתן למחוק את ההגדרות שהועלו לשרתי מיקרוסופט.



בזה להנחות, תלמד את הצעדים למחיקה מהירה שלך חלונות 10 הגדרות שהועלו לחשבון Microsoft שלך.

כיצד למחוק הגדרות מסונכרנות ב- Windows 10

כדי למחוק את הגדרות Windows 10 שהועלו לחשבון OneDrive שלך, תחילה עליך להשבית את תכונת הסנכרון בכל המכשירים שלך המחוברים לאותו חשבון Microsoft ואז תוכל למחוק את הגדרות הסנכרון שלך. הנה איך.

השבתת סנכרון ההגדרות

כדי להשבית את היכולת של Windows 10 לסנכרן את ההגדרות שלך לענן, בצע את הפעולות הבאות:



  1. לִפְתוֹחַ הגדרות.

  2. לחץ על חשבונות.

  3. לחץ על סנכרן את ההגדרות שלך.

  4. תכבה את ה הגדרות סנכרון מתג.

    Windows 10 with sync settings disabled

    Windows 10 עם הגדרות סינכרון מושבתות

לאחר השלמת הצעדים, חזור על ההוראות בכל המכשירים שלך המשתמשים באותו חשבון Microsoft.

מוחק את הגדרות Windows 10 המסונכרנות

כדי למחוק את הגדרות Windows 10 המסונכרנות שלך המאוחסנות ב- OneDrive, בצע את הפעולות הבאות:

  1. פתח את זה OneDriveעמוד.

  2. היכנס באמצעות שלך חשבון Microsoft כנדרש.

  3. לחץ על לְהַסִיר כפתור בתחתית העמוד.

  4. לחץ על כן כדי לאשר את המחיקה.

    Delete synced Windows 10 settings from Microsoft account

    מחק את הגדרות Windows 10 המסונכרנות מחשבון מיקרוסופט

לאחר שתשלים את השלבים, ההגדרות שהועלו בעבר לחשבון OneDrive שלך ​​יימחקו. כעת תוכל להשאיר תכונה זו מושבתת ב- Windows 10, או שתוכל לאפשר לתכונה שוב לסנכרן עותק טרי של ההגדרות שלך.

למרות שמדריך זה ממוקד ב- Windows 10, באפשרותך גם להשתמש באותו התהליך כדי למחוק את ההגדרות שלך אם אתה משתמש ב- Windows 8.1.